måndag 26 november 2012

Helgen...

Sak väl inte påstå att det hänt så särskilt mycket i helgen..Hästarna har gått som vanligt de har varit ute lite i skogen och lnkat tagit det lite lugnt..Några är ju som sagt ny vaccinerade..

Fjonte där emot var inte vaccinerad så han åkte på en klubbhoppning i Ronneby gick 90 & 1meter clearound..Var spänd och lite så på framridning sedan när han ska hoppa gör han ju det han ska..Inne på banan gör han också vad han ska nollade 90:in ett ner på näst sista i 1 meter men han hoppar!! Och han gör det bra!! Höjden är inga problem för denna grabben han behöver bara rutin..

Annars trevligt arrangerad tävling tyvärr inte så mycket starter..I alla fall inte bland privat hästarna

Minus det var dyrt!! Kostade ju för tusan lika mycket att hoppa där som det gör för en lokal- regional  klass!! 80:- / klassen tog de..Det betalar jag för avd B annars lägg till 30 spänn så har du för avd A så kan du i alla fall vinna tillbaka startavgiften..
Sedan framhoppning/ridning..Det positiva var att ponny hade för sig och häst för sig..Dock hade ponny kryss, räcke , oxer att hoppa fram på.. Häst fick kryss och räcke..Alltså du fick inte ens gå in och ta ett språng på en oxer.. Alltså för min del spelar det ingen roll..Men för en del gör det faktiskt det..Varför ska ponnierna ha bättre än stor häst!?...Well Well..Det var de två stora nackdelarna tycker jag..



Bild på fjonte i från i tidig höst..Typ en fin september dag..

1 kommentar: