måndag 5 november 2012

Helgen..

I helgen var det tävling för Picazzo.. Han skulle gå de stora klasserna i Lyckeby 90 och 1 meter..

Ja jag har inga kommentarer till detta gamle man alltså..Karlskronas ridhus är inte direkt det bästa rätt mörkt då det är lågt i tak så väljer att inte åka dit med vilken häst som helst men Picazzo kände jag det är nära och så får han komma ut lite..I 90:in kunde han inte sköta sig sämre fick inte fram honom så slutade med 2 stopp då man tydligen inte heller kan hoppa och skita samtidigt...Gjorde en omstart och då gick han runt utom stopp dock två ner men detta behövde han få se att man inte kan få som man vill.. I 1 metern var han mycket finare dock tjurades det mot första hindret och han sparkar och slår emot skänkelt och så vips så kom hindret så tyvärr ett ner annars nolla.. En noll runda i grunden hade jag slutat på som sämst en 3:e plats..Så lite surt för en skit grej liksom.. men så är livet denna herren är ju väldigt speciell men men...

För övrigt sköter sig hästarna här hemma Fjonte känns mycket starkare i kroppen och inare i galopperna nu får fram honom till bettet han vill gärna släppa bettet och det är värre än när de tar tag i bettet..För man har liksom ingenting..

Kamilah är skrittad på uppsutten hon är som en vilken annan ridhäst som helst typ.Och i veckan har de varit här och hackats majs och alla traktorer och vagnar har hon inte brytt sig om trtts att de kört precis vid hennes hage.. Vilken stjärna den får som köper henne!!

Sture sköter sig även han..han är ju riden i alla gångarter helt okomplicerad tänk att denna grabb var svår att hänga på han vra totalt livrädd!! Men nu så är han som en duktig ridhäst han också ..

janiool och Picazzo sköter sig också :)

 Lilla Kamilah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar