lördag 20 oktober 2012

Tävling Råby..

I veckan fick jag och Helen ett ryck och bestämde oss för att åka och hoppa 2 1.10 i Råby för nu börjar det bli dåligt med tävling här tyvärr..

Hästarna skötte sig trots tittiga hinder och dåligt underlag..Janiool hade dessvärre ett riktigt skitpet i varje klass..På första hindret i första klssen och näst sista i andra vilket annars hade slutat med placering..Janiool annars var avslappnad han har ju problm annars inomhus i bland..

Helen nollade sin första 1.10 med sin fina 5 åring  och i andra klassen red hon emd typ stukat/brutet lill finger han tyckte muren var lite otäck när de vänt på den..Men men han är ju bara tävlad i år och hoppade helst inte ett tittigt hinder i början på året:P..Så vilken vändning!!

Underlaget var halt i ridhuset dock halkade inte någon av våra hästar man får ju faktiskt rifa med lite förstånd ha de välbalanserade och så!! Hörde några som klagade på detta att man kan inte bygga så till en omhoppning om man inte kan rida så..Ne men hallå!! Har man inget huvud så får man väl skylla sig lite själv..Har det spö regnat på en gräsbana rider man väl inte som en idiot i omhoppingen då om det slirar!? Eller är detta bara min åsikt!!?? Janiool går rätt kvikt i bland och drar lite efter hinder och drar ner huvudet och grejar han hade inga problem..Märktes inte ens av att underlaget var dåligt liksom..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar