onsdag 30 maj 2012

Början på veckan..

Ja dessa två dagar har väl varit som vanligt förutom vädret.. Vart tog liksom sommarvärmen vägen?! Skit varmt i måndags och i går höll man ju på att fryda i hjäl nästintill..
I dag har det varit lite si så där..Hoppas på bättre väder ( dock ser det inte ljust ut om man kollar vädret)
I måndags var det lite hoppning med en hel del av pållarna här hemma..Fjonte hoppade lite och skötte sig kanon! Alla fötterna på backen utom över hindrena det är helt klart godkänt! Hade lite gymnastik hopping ena långsidan sedan ett enkelt räcke med vattenmatta på andra långsidan och Fjonte tyckte detta var riktigt kul efter att ha hoppat igenom gymnastik serien en gång..Nu börjar han faktiskt bli lite mer fokucerad och fin på backen också så det kommer det kommer!

Picazzo hoppade också och han tyckte det var så kul att få skutta lite mera. Han har ju hoppat lite innan i år men inget sådant här ännu..Han skötte sig i alla fall bra . Han behöver bygga upp sig lite denna grabben med om rumpan och bantas om magen.. Innan när han var stående så var han för smal nu när han kommer i gång blir han för tjock.. Grabben fungerar lite tvärtemot alla andra hästar;)..

Lexuz kördes också ett litet hopp pass. Hopapde vatten matta för försat gången i sitt liv inte någon svår övertalad grabb det inte.. Första gångerna tittade han sedan så var det som ett vanligt hinder igen..Detta kommer bli en kanon bra allround häst till någon tjej är jag helt övertygad om! :)

Amarulla hon skippade jag hoppningen på kan ju vra en fördel om gas och broms fungerar.. I måndags fungerade varken gas elelr broms men explosions knappen fungerade fint ;)..I dag körde hon lite mer avancerade saker som ryggning on är go den ponnyn.. Har hon gjort en sak en gång då kan hon det liksom..:)

Mini Topp har även hon hoppats lite.. Vattenmatta och kombination har hon hoppat för första gången i sitt liv.. Vattenmattan glodde hon inte ens på kombinationen var inget heller hon är ju löshoppad..Väldigt okomplicerad ponny verkligen! Och hon är ju Till salu ;)

Lalle han gick hoppträning för Björne i måndags och fungerade kanon! Berättade för Björne att han kniper bak och efteråt så sa han att det kommer att släppa sedan och att han själv måste bruka lite allvar att nedslag ska jag inte ta så hårt med honom för han springer bara och leker i bland och tycker att han är bäst.. Han gjorde nämligen likadant på träningen som han gjorde på tävlingen.. Så Janiool dax att börja koncentrera sig lite kanske! :)

Curre har faktiskt fått någon dags vila efter tävlingen men han ska få röra på sig i morogn hade jag tänkt mig :)

Lite bilder på killarna och tjejerna..

Picazzo



Fjonte


Lexuz





Amarulla



Mini Topp


1 kommentar:

  1. Ella toppans nya ägare24 juli 2012 kl. 22:59

    Gud va söt lilla Toppan är!

    SvaraRadera