torsdag 12 april 2012

Veckorna går..

Ja veckorna bara springer i väg när man har mycket att göra...
Hästarna har blivit motionerade som vanligt..Curre är trimmade i paddocken en del..Han är riktigt dryg just nu tyker jag rätt tråkig att rida då det känns som i bland att allt jobb man lägger ner bara försvinner om han står en dag..Men visst det gör det väl inte men mer ridbarhet önskas på honom kan ju inte heller begära att han ska vara så som han var när jag slutade rida förra året trotts att man gärna vill det.....
Janiool har ridits lite i paddocken och i går hoppade jag några räcken i paddocken. Testade att hoppa honom på Nova bettet och han var riktigt framåt! Han studdsade nästan på stället i början men lugnade sedan ner sig lite i alla fall..Fick en del fina språng faktikst också..
Jonte har varit riktigt fin hela veckan! I uppvärmingen kan han vara lite "fyrkantsvarning" på men sedan efetr första galoppen känns han riktigt fin! I går hoppade även han lite och grabben kan hoppa och är riktigt tuff på hinder han ska bara öva upp sin teknik lite för kvick e benen är han verkligen när det behövs! Bilderna nedanför är i från Pay and Jumpen för en vecka sedan i Yxnarum..Fina killen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar