tisdag 28 februari 2012

Till salu!

Glömde skriva det i förra inlägget att Björkehills Arabian som har fött upp Janiool har 2 stycken toppen åringar till salu bägge är e: MPA Giuliani han är e: MPA Giovanni (Da Vinci-Glitzy) u: Rohara Whispers (Padrons Psyche-Magnifficaa) så kanon stam! Den ena åringen är Janiools halvsyster ( samma mamma) avkomma så den kankse kommer hoppa lika bra som Janiool? Den andra är efetr ett sto som jag haft på inridning och vidare utbildning ett kanon sto! En iktig kanon ridhäst verkligen och hennes avkomma är såååå snygg!! i få se bilder nedan!


BA Iccarus född: 2011 e: MPA Giuliani u: Ialisha Al Amar ue: Promotion (Om El Bendigo)




Ialisha Al Amar som är mamma till Iccarus..2 översta bilderna är när hon var här på inridning som 3 åring sedan de andra 2 är när han var här som 5 åring på våren. aldrig hoppad eller något men det var inga problem för henne hon hoppade både vatten matta och andra titt hinder utan några som helst problem! En riktigt kalas pingla :D



BA Juhani född: 2011 e. MPA Giuliani u: Janiiwa ue: Smasc. Detta är Jnaiools halvsysters avkomma så vem vet han kommer kankse bli en lika duktig rid/hopphäst som Janiool! Hade ju avrit kanon kul!



Är det någon häst som ser intressant ut? Gå in på www.bjorkehill.com och kolla finns ännu fler hästar till salu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar